TrainingBurnoutProiectul BOITDescărcări Contact
Acest proiect a fost finanțat cu sprijinul Comisiei Europene.<0}
Această publicație reflectă numai punctul de vedere al autorului și Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informațiilor pe care le conține.

Conferință

Programul conferin&#539;ei

Programul conferinței

SĂNĂTATEA ÎN AFACERI - Să regândim o organizație sănătoasă

  • O conferință privind prevenția Burnout
  • 14.12. 2011 în Seeburg (Niedersachsen), Germania

Tema Burnout capătă tot mai multă importanță într-o economie orientată spre performanță. Procesul subtil al Burnout este, cel mai adesea, recunoscut doar în stadiile sale târzii, rezultând astfel serioase îmbolnăviri pe termen lung, cu urmări în creșterea absenteismului și costuri economice sporite.

În cadrul proiectului BOIT (Training pentru intervenție în situații de Burnout), bazat pe  fonduri EU, o echipă de oameni din șase țări (Austria, Germania, Italia, România și Anglia) a dezvoltat un concept de training pentru a informa și sensibiliza managerii și coordonatorii de echipe cu privire la tema Burnout și pentru a-i abilita să facă schimbările necesare ca să intercepteze Burnout în stadiile sale timpurii.

Conceptul trainingului, întrunind experiențele țărilor participante va fi prezentat la conferință și va exista oportunitatea de a lucra în rețea și a schimba impresii cu partenerii Europeni ai proiectului.

Un program detailat al conferinței va fi disponibil în curând, aici, pentru descărcare.

Dacă doriți să cereți orice informații suplimentare sau dacă doriți să vă înscrieți pentru conferință vă rugăm să trimiteți un mesaj la :

twehr@bupnet.de